VAN / ERCİŞ - Mehmetçik Anaokulu

Mehmetçik Anaokulu

Kışla Mah. Kışla Cad. 22/3 Mehmetçik Anaokulu Erciş /VAN
Vizyon
Okulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin ,çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini,hem öğretmenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını,herkesin hergün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz.Ne istediğini bilen eğitimli bir milletten, eğitimli bireylerden oluşan bir millet oluşturmanın yolunun ,anaokulu düzeyinden başlayan eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz.
Misyon
Atatürkçü, çağdaş, yenilikçi, çalışkan, sorgulayıcı, araştırıcı, paylaşımcı, kendi kendini ifade edebilen, sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek.Bilgi yüklemek yerine, çocukların öğrenme isteğini arttırmak ,kendisini ve çevresini tanımasına olanak vererek öğrendiklerini uygalayabilecekleri ortamı sağlamak temel misyonumuzdur.
Öğretim Şekli :normal öğretim
DOğal Gaz
ÖZEL ARAÇ,OTOBÜS,MİNİBÜS,BELEDİYE
ERCİŞ- MERKEZ
İL MERKEZİNE 100 KM , İLÇE MERKEZİNE 250 mt UZAKLIKTADIR.